Societat 03/06/2021

El CRES farà una enquesta sobre mobilitat sostenible a més de 400 persones

ANA
1 min
El secretari d’Estat de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell.

Andorra la VellaLa Subcomissió permanent de treball tècnic en el marc de la mobilitat (SPTTMM) ha acordat aquest dijous impulsar una enquesta destinada a la ciutadania amb l’objectiu d’identificar els principals reptes per assolir una mobilitat sostenible al Principat, així com les principals mesures que cal prioritzar d’acord amb l’opinió de la ciutadania.

La reunió, que ha estat presidida pel secretari d’Estat de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell, i ha comptat amb la participació telemàtica de 15 membres, ha permès definir el contingut de l’enquesta. Aquesta la realitzarà el Centre de Recerca Sociològica de l’IEA durant aquest mes de juny i es preveu recollir l’opinió de més de 400 persones per obtenir uns resultats representatius del conjunt de la població major d’edat.

Durant la reunió, també s’ha destacat la recent publicació oficial del nou Codi de Circulació, i el futur desplegament reglamentari que requerirà, el qual ja comptarà amb els objectius establerts per l’estratègia.

La Subcomissió s’ha emplaçat a una nova trobada el proper mes de juliol d’enguany per valorar els resultats de l’enquesta i incloure els elements necessaris a l’Estratègia nacional de mobilitat sostenible.

stats