Societat 10/10/2019

Una cursa solidària per celebrar la Hispanitat

Els alumnes correran per recaptar fons per a la Fundació Bomosa

Agència Ana
1 min
Colegio Español María Moliner. / ARXIU ANA

Andorra la VellaEl col·legi espanyol María Moliner, en el marc de les activitats programades per celebrar el dia de la Hispanitat, ha organitzat la primera cursa solidària. La proposta tindrà lloc aquest divendres i tindrà un doble vessant, fomentar hàbits saludables i alhora contribuir a una finalitat solidària col·laborant amb el projecte del cos de voluntaris per la natura de la Fundació Bomosa.

La cursa serà entre dos quarts de dotze del matí i dos quarts d’una del migdia amb un recorregut circular de 3.500 metres amb la sortida i l’arribada a l’escola de la Margineda. Prendran part en aquesta cursa alumnes del col·legi espanyol des de 6è de primària a quart d’ESO, a més d’un grup de convidats del Lycée. La cursa es desenvoluparà en dues categories, la primera per als més petits, fins a segon d’ESO, i una segona per als de tercer i quart de secundària.

Hi haurà diferents formes de fer aportacions solidàries, fins i tot la possibilitat d’una aportació solidària del dorsal zero per part de les famílies.

Tal com posen en relleu des de l’ambaixada espanyola, la cursa és l’inici d’un projecte esportiu que en les pròximes edicions i, sempre en el marc de la celebració del dia de la Hispanitat, s’estendrà a la resta de centres educatius del Principat.

stats