Societat 20/02/2021

Els darrers contagis augmenten discretament la pressió a l'hospital

Salut notifica 27 nous positius i més d'una vintena d'altes

ANA
1 min
L'entrada a Urgències.

Andorra la VellaEl Govern ha notificat durant la jornada d'aquest dissabte 27 nous contagis per la Covid-19, per la qual cosa el nombre de casos totals des de l'inici de la pandèmia s'eleva fins als 10.672. Tot i això, 24 persones han rebut l'alta durant les darreres hores i, per tant, ja són 10.170 els pacients totals recuperats. Pel que fa als casos actius, que aquest divendres van aconseguir baixar per sota dels 400 (392), s'han incrementat lleugerament, arribant als 395. Les defuncions es mantenen en 107.

També s'ha augmentat de manera discreta la pressió sobre el sistema sanitari. Segons les dades d'aquest dissabte, actualment hi ha 11 persones (+3) ingressades a planta i 9 (-1) a la Unitat de Cures Intensives (UCI), 7 d'elles sota ventilació mecànica. A la planta Covid del Cedre segueix sense haver-hi cap cas positiu.

En relació amb la campanya de vacunació, el ministeri de Salut ha informat que al llarg de divendres es van administrar fins a 46 vaccins.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 8 aules estan sota vigilància activa, de les quals 2 estan aïllades totalment i 16 de manera parcial, i 16 es mantenen en vigilància passiva.

stats