Societat 28/01/2024

Defensa personal, risoteràpia o taitxí amb Empodera't

Escaldes ofereix diferents activitats per a les dones

ARA Andorra
1 min
Una masterclass del programa 'Empodera't'.

Escaldes-EngordanyEl Comú d’Escaldes-Engordany presenta el nou cartell d’activitats que s’emmarca dins l’actual semestre del programa Empodera’t. Tallers, ioga, taitxí i una masterclass de defensa personal femenina formen part de la programació d’activitats que tindran continuïtat durant aquest febrer i s’allargaran fins al juny d’enguany.

El pròxim taller que hi ha programat és el de risoteràpia que anirà a càrrec de Silvia Dosta d’AIMARA. La iniciativa, que tindrà un cost de 3 euros, es durà a terme el 6 de febrer (20 hores) a la Sala Prat del Roure. Seguidament, al 7 de març hi ha programada una masterclass de defensa personal femenina que dirigirà Xavier Herver del Club Karate Xavi. L’activitat també es durà a terme a la Sala Prat del Roure (20 hores) i serà gratuïta.

A l’abril, Cyrille Ferrandis serà l’encarregada de dur a terme el taller de sabons naturals que es realitzarà a la Llar de jubilats. En concret, el taller està programat pel 18 d’abril (19 hores) i tindrà un preu de 5 euros. Un mes després, al maig, el Parc del Roure acollirà, de manera gratuïta, una sessió de ioga a l’aire lliure que anirà a càrrec de Suray Fernández de KULA Ioga.

La darrera activitat programada dins d’aquest semestre de l’Empodera’t serà la sessió de taitxí a l’aire lliure que tindrà lloc al juny al Parc del Prat del Roure. De fet, es realitzarà una doble sessió (8 i 22 de juny) i serà Manel Méndez de la Federació Andorrana de Wushu i Kung-fu l’encarregat de conduir-la. Aquesta també serà gratuïta.

stats