Societat 02/06/2020

Del grup de Whatsapp a la terrassa del bar

Empresaris i autònoms que s'han fet costat durant el confinament es coneixen en persona després de l'emergència sanitària

E.c.
1 min
Dues empresàries en la trobada que han fet aquest dilluns a Andorra la Vella. / LARA

Andorra la VellaTots es coneixien i estaven al corrent dels problemes econòmics de l’altra, però mai s’havien vist en persona. Són les desenes d’empresaris i autònoms que durant els més de 80 dies que ha durat el confinament s’han donat suport mútuament a través del grup de Whatsapp que van crear només començar la pandèmia. Durant tot aquest temps i través del telèfon, han compartit la seva situació, han intercanviat neguits i han facilitat informació útil per superar l’aturada econòmica, i només els quedava veure’s les cares.

La trobada s’ha produït aquest dilluns en un bar d'Andorra la Vella, aprofitant que era festiu, i que “molts de nosaltres encara no podíem obrir”, assegura la Lara, responsable del retrobament. Una quinzena de persones han acudit a la cita, tot i que al grup són prop d’un centenar.

La seva intenció és mantenir el contacte a través de les xarxes per seguir intercanviant consells i informació útil que els permeti tirar endavant els seus negocis, però ara, a més a més, també podran fer una cervesa plegats quan acabin la jornada.

stats