Societat 23/03/2022

Una delegació de Bulgària visita el comú de la Massana

S'han interessat per conèixer el model i l'oferta d'esquí de la parròquia així com aspectes relacionats amb la desestacionalització del turisme

ARA ANDORRA
1 min
Un instant de la trobada entre els representants del comú de la Massana i una delegació de Bulgària.

La MassanaConèixer el model de gestió del comú de la Massana i els seus atractius turístics ha estat l'objecte de la reunió que han mantingut aquesta tarda la cònsol major de la Massana, Olga Molné, i una delegació de Bulgària. Han visitat el comú massanenc l'alcalde i l'alcaldessa de Bansko, Ivan Kadev i Sasha Vachkova, juntament amb el secretari, Ivan Doktorov, i la representant de l'Associació Nacional dels Ajuntaments de la República de Bulgària, Yana Docheva, que han vingut acompanyats per l'ambaixador extraordinari i plenipotenciari de la República de Bulgària a Andorra, Aleksey Andreev.

Bansko compta amb l'estació d'esquí més moderna de Bulgària, amb pistes d'esquí alpí i nòrdic i una àmplia oferta d'allotjaments. Les autoritats locals s'han interessat pel model i l'oferta de Vallnord Pal Arinsal però també per aspectes relacionats amb la desestacionalització del turisme, la seguretat al país, les mesures a favor de la sostenibilitat. La delegació es troba al país per assistir al Congrés de Turisme de Neu i Muntanya.

Visita de la delegació de Bulgària al comú de la Massana.
stats