El bomber denunciat per presumpta violació quedarà suspès si la Batllia obre diligències

Si la justícia decideix arxivar el cas sense investigar, perquè considera que no hi ha prou indicis, no s'obrirà cap expedient

El membre del Cos de Bombers que va ser denunciat el mes passat per presumpta violació i altres agressions podria quedar suspès de feina si finalment la Batllia obra una investigació del cas i el cita a declarar com a encausat. Així ho ha explicat el ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, que també ha recordat que si la justícia decideix arxivar el cas sense investigar, perquè considera que no hi ha prou indicis, no s'obrirà cap expedient ni tampoc es suspendrà al treballador. “Estem en una fase molt embrionària i no poden prejutjar ni en un sentit ni en l'altra, hem verificat que la policia ha fet la feina i que ha atès degudament la persona denunciant i en funció de les decisions inicials i finals de la justícia prendrem les mesures que corresponguin”, ha relatat.

Segons ha recollit El Periòdic, els fets haurien passat el 12 de març i la presumpta víctima ha explicat que, després d’una primera penetració consentida, ella no va voler seguir amb la relació i li va cridar fins a tres vegades que no ho tornés a fer. L’home hauria aprofitat, aleshores, la seva posició avantatjosa per estripar-li la roba interior que encara duia posada i penetrar-la violentament sense consentiment. Posteriorment, i segons recull el rotatiu que ha destapat el cas, després l'home l'hauria arrossegat pels cabells i hauria acabat ejaculant a la cara de la dona. El bomber la va portar a la parada d’autobús de Sant Julià i li va demanar que s’oblidés d’ell i de la trobada.