Societat 16/06/2023

Descobreix el món Espinaler

La secció d'alimentació de Pyrénées Andorra et convida a provar la gamma de productes d'aquesta empresa centenària

ARA Andorra
2 min
Selecció de productes Espinaler

Si t'agrada fer l'aperitiu segur que saps de què parlem quan ens referim a l'Espinaler. Sí, el nom d'Espinaler va directament relacionat amb el sector del vermut, conserves gurmet i a la costa del maresme. I és que la reconeguda marca Espinaler va néixer el 1896, any en què es va obrir la famosa taverna marinera a la població de Vilassar de Mar (Barcelona). Aleshores, el seu propietari poc sabia que estaria plantant la llavor del que es convertiria en un referent del sector de l'aperitiu. I és que avui dia, els productes Espinaler ja estan presents en diferents punts de la geografia mundial i un d'aquest és a Andorra i, en concret, a Pyrénées Andorra.

Escopinyes Espinaler

La secció d'alimentació de Pyrénées Andorra, continuant amb la seva línia comercial, disposa d'una gran selecció de productes gurmet i, entre ells, es troba Espinaler, una empresa especialitzada en la fabricació, selecció, empaquetat i distribució de conserves de peix i marisc prèmium. La firma inclou més de 300 referències de productes classificats entre les conserves que ja hem esmentat més les vegetals, vermut, patates fregides de bossa, olives, cava, i el producte estrella: la salsa Espinaler, resultat d'una recepta pròpia que s'ha convertit la millor aliada per amanir conserves i patates xips.

Productes Espinaler

I ara, a més a més, Pyrénées Andorra et dona l'opció de guanyar un lot de productes Espinaler. Això sí, has de participar en el concurs que té en marxa el centre a través d'Instagram. Encara ets a temps d'entrar al concurs que finalitza el pròxim dijous 22 de juny. Afanya't!!!!!

El sorteig estarà actiu fins al 22 de juny
stats