Societat 29/08/2022

Descobreix la zona gamer d'IO: Electro&Home

Les grans marques es donen cita a Epizen

Redacció
2 min
zona gamer ubicada a l'interior d'IO:Electro&Home

Avui dilluns 29 d'agost es commemora el dia Mundial del videojoc o el dia del Gamer. L'origen d'aquesta efemèride se situa a Espanya on l'any 2008 les revistes especialitzades en el videojoc van decidir marcar en el calendari una jornada destinada a visibilitzar els videojocs i la importància que tenen dins la cultura de l'entreteniment. Aquesta iniciativa va tenir tant d'èxit que va anar estenent-se per diferents indrets del món fins que ha acabat tenint un reconeixement internacional.

Tant és així que les botigues d'electrònica que comercialitzen productes relacionats amb la indústria del videojoc han acabat per donar-li un fort protagonisme. Aquest és el cas d'IO: electro&home d'Epizen. Una botiga de 1.800 metres quadrats que disposa d'un espai gaming, únic a Europa, patrocinat per la marca líder mundial en estil de vida pels gamers: RAZER. Un espai en què el client pot provar tots els seus productes per garantir quin és el que més s'ajusta a les seves necessitats.

zona gamer patrocinada per Racer a Epizen

IO: Electro&Home trobaràs productes electrònics tant en l'àmbit d'usuari com professional, a més d'un ampli ventall de productes de gamma mitjana-alta orientats en telefonia, informàtica, televisors, articles de mobilitat urbana, entre altres. Els aparells per facilitar-te la teva rutina domèstica també tenen cabuda a IO: Electro&Home. Neveres, rentadores, assecadores, aspiradors, cafeteres automàtiques i un llarg etcètera és el que ja tens disponible en aquesta botiga d'Epizen. I és que IO:Electro&Home és un espai on el client pot trobar qualsevol producte electrònic que requereixi sempre comptant amb l'assessorament del personal de botiga que et deixarà provar el producte perquè marxis convençut del que has comprat.

L'experiència directa amb el producte és una de les màximes d'IO:Electro&Home. Les marques com Apple K-tuin, Samsung, Oppo, Dyson, Medisana, Bosch, Delongui, Relojes Casio, Gopro ofereixen aquest servei i, com explicàvem anteriorment, els fanàtics del videojoc podran trastejar les darreres novetats en l'espai identificat com a Battle Gaming Zone. T'atreveixes a jugar?

stats