Una desena de detencions en el marc de la campanya d’alcoholèmia

La policia deté un total de divuit persones durant la darrera setmana

La policia ha detingut una desena de persones durant la darrera setmana en el marc de la campanya d’alcoholèmia, de les quals només una és una dona i la resta homes. A més, tan sols un dels detingut ha sobrepassat la taxa de 2 g/l.

El Cos de Policia va començar, a partir del proper dia 1 i fins el 31 de juliol, una nova campanya de controls d’alcohol i drogues per part dels conductors. La campanya inclou un seguit de controls, seguint la línia de campanyes temàtiques encaminades a la disminució de la sinistralitat a les carreteres, i amb la finalitat última de l’assoliment de l’objectiu marcat de la disminució dels accidents. Aquesta campanya respon a la responsabilitat d’ordenar controls preventius d’alcoholèmia que preveu el Codi de Circulació.

En total, la policia ha procedit a la detenció de divuit persones durant aquesta darrera setmana (del 8 al 14 de juliol). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (1), contra la seguretat del trànsit (13) i altres delictes (4), entre les quals destaca la detenció de dos germans per delictes d'escoltes il·legals i pornografia infantil, en el marc de les operacions conegudes com a 'Boom' i 'Cyber'.