Societat 04/11/2017

La pluja desllueix l'estrena de l'Andorra Shopping Festival

El més probable és que la novetat de l'Street Art Shooping que s'havia de fer aquest dissabte es reservi per al cap de setmana vinent

Ana
1 min
El resultat de l'actuació artística de pintura i música que ha amenitzat l'acte d'inauguració de l'Andorra Shopping Festival. / L. M. (ANA)

Escaldes-EngordanyAquest dissabte al matí s'ha celebrat la inauguració oficial de l'Andorra Shopping Festival 2017. La pluja ha obligat a traslladar l'acte institucional d'obertura al Centre d'Art d'Escaldes-Engordany (CAEE), ja que inicialment estava previst al costat del Museu Carmen Thyssen Andorra. Malgrat el mal temps, el gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, s'ha mostrat convençut que es podran fer totes les activitats previstes, en tant que la cinquena edició de l'Andorra Shopping Festival inclou també el proper cap de setmana, què és pont a França, tot i que ha remarcat que és diferent que els anteriors perquè no ha inclòs el pont de l'1 de novembre. Budzaku, però, ha volgut destacar que ja és un esdeveniment "consolidat", en tant que "ajuda moltíssim a crear expectativa perquè la gent pugi a Andorra en un període de l'any més fluix", en referència als mesos d'octubre i novembre.

Pel que fa a l'Street Art Shopping, la novetat d'enguany del programa d'activitats, el més probable és que la decoració de les set obres d'art gegants es faci dissabte vinent, dia en què s'espera una afluència encara més gran de visitants. La possibilitat de pluja "és un hàndicap que té el novembre", ha dit Betim Budzaku, però també ha remarcat que, tot i el mal temps, hi ha molta gent que treballa perquè l'Andorra Shopping Festival sigui un èxit com els anys anteriors (en què majoritàriament ha fet bon temps) i també un atractiu pels clients. "Intentarem fer-ho el millor que puguem", ha apuntat el gerent d'Andorra Turisme.

stats