Una esllavissada a la carretera de Sispony obliga a tallar la via

Una pedra de "dimensions considerables" ha caigut a l'altura de l'Hotel Abba sense causar cap ferit. La CS-320 estarà tallada fins al dilluns, segons ha informat Mobilitat

Segons han informat els bombers, un despreniment d'una pedra "d'unes dimensions considerables" ha obligat a tallar la CS-320 aquest migdia. L'esllavissada s'ha produït a l'altura de l'Hotel Abba, a la carretera de Sispony, i no ha deixat cap persona ferida, tot i que ha tirat uns arbres i causat alguns desperfectes, segons han explicat fonts dels Bombers.

Una dotació treballava aquest migdia en el lloc dels fets per poder reobrir la carretera de Sispony al més aviat possible. El despreniment ha obligat també als bombers a netejar les parts afectades, ja que la pedra, de grans dimensions, s'ha emportat diversos arbres en el seu recorregut.

No obstant això, l'Àrea de Mobilitat ha informat que la carretera romandrà tancada com a mínim fins aquest dilluns.

El cònsol major de la Massana, David Baró, per la seva banda ha explicat que el dilluns al matí "es duran a terme noves inspeccions tècniques a la zona per acordar les accions a emprendre i, si escau, la reobertura de la carretera, amb l'objectiu de garantir la màxima seguretat".

El Comú també ha recordat que l'accés als pobles de Sispony i Escàs es pot fer a través de la desviació que surt del centre de la Massana.