Societat 02/08/2021

Detectats setze positius en un brot a les colònies d'Encamp

Salut està duent a terme més proves per descartar nous contagis

ANA
1 min
Els Cortals d'Encamp, on es desenvolupen les colònies d'estiu.

EncampEl ministeri de Salut ha detectat un brot de Covid-19 a les colònies que durant aquests dies es desenvolupen a l'alberg de la Baronia, als Cortals d'Encamp. Fins al moment, el brot hauria afectat catorze infants i dos monitors, la majoria d'ells asimptomàtics o amb simptomatologia lleu, malgrat que s'estan duent a terme més proves diagnòstiques per descartar l'aparició de més casos.

Els positius s'han conegut gràcies al cribratge que s'ha dut a terme durant el darrer dia del segon torn de les colònies. Des del moment de la detecció dels casos, s'han seguit les instruccions del ministeri de Salut i s'ha informat ràpidament a les famílies. Des del comú d'Encamp, a més, informen que el tercer torn de colònies, que havia de tenir lloc del 2 a l'11 d'agost, s'ha ajornat temporalment.

Els positius s'han detectat en el darrer cribratge de control, que es va realitzar en finalitzar el segon torn. Durant els propers dies, el comú informarà si es manté l'ajornament o suspèn el tercer torn, en funció de l'evolució de casos i de la disponibilitat de dates.

stats