Societat 11/01/2022

Detenen dos homes a Saragossa amb prop de 8.500 paquets de tabac provinents d'Andorra

Arxiu ANA
1 min
El tabac decomissat per la Guàrdia Civil

Andorra la VellaTal dia com avui de fa 10 anys, l'11 de gener de 2012, va ser notícia...

La Guàrdia Civil va detenir aquest dimarts a la matinada dos homes amb 8.490 paquets de tabac de contraban provinents d'Andorra, al terme municipal d'Alagón, a la província de Saragossa. Els dos homes van ser detinguts en el decurs d'un control rutinari d'identificació de persones i vehicles. Els dos conductors van aixecar les sospites dels agents en aturar els seus vehicles uns metres abans del control i mostrar una actitud dubitativa.

Un cop verificada la identitat dels dos conductors, de nacionalitat portuguesa, els agents van trobar el tabac als seients i als maleters dels vehicles. Concretament, es van decomissar 8.490 paquets de tabac ros de fabricació belga de la marca Austin Red. La investigació va permetre determinar que el tabac procedia d'Andorra la Vella, pertanyia a Bèlgica i Luxemburg, i tenia com a destinació Portugal.

Per tot plegat, els agents van detenir a J.M.D.C.S., de 36 anys i veí de la Seu d'Urgell, i a J.A.F.M., també de 36 anys i domiciliat a Amarante, Portugal, que han passat a disposició judicial imputats per un delicte contra la Hisenda Pública. Els agents també van intervenir els dos vehicles i quatre telèfons mòbils.

stats