Societat 03/04/2022

Detenen un turista portuguès presumptament vinculat amb la venda de cocaïna

Arxiu ANA
1 min
Imatge de la façana del Servei de Policia.

Andorra la VellaTal dia com avui de fa 10 anys, el 3 d'abril de 2012, va ser notícia...

Un turista portuguès ha ingressat a la presó després de ser detingut pels agents de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana el 21 de març a la matinada, per la seva presumpta vinculació amb la venda de cocaïna en diversos locals d'oci nocturn de la capital. Els agents van trobar 7,9 grams d'aquesta substància en un immoble d'Andorra la Vella del qual el detingut tenia les claus. Segons ha informat la Policia, la investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

A les 00:15 hores del 21 de març, els agents de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana haurien controlat l'únic ocupant d'un turisme Seat Ibiza amb matrícula espanyola quan circulava per l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella. Després de demanar-li si portava algun tipus de droga, aquest hauria manifestat no dur-ne, però durant un escorcoll corporal se li van trobar unes claus de la porta d'entrada d'un immoble a la capital.

A l'interior de l'edifici, als comptadors de la llum, els agents troben a terra un embolcall de cocaïna i un paquet de tabac amb nou embolcalls més que contenen la mateixa substància. En total, se li confisquen 7,9 grams de cocaïna.

Així, es vincula presumptament a l'interessat amb la venda de drogues en diversos locals d'oci nocturn de la parròquia d'Andorra la Vella, vista la proximitat de l'immoble a aquests. El turista de 25 anys ha estat detingut, posat a disposició judicial i ha ingressat al Centre Penitenciari per ordre del batlle de guàrdia. La investigació segueix oberta i no es descarten més detencions, segons ha informat la Policia en un comunicat.

stats