Societat 24/02/2020

Detingut per agredir un rival a la lliga andorrana de futbol

Jugadors, entrenadors i àrbitres demanen una sanció exemplar i que l’agressor sigui expulsat de la competició per sempre

Ara Andorra
2 min
El primer equip de la Unió Esportiva Engordany. / FACEBOOK UE ENGORDANY

Andorra la VellaSotragada al món del futbol aquest cap de setmana. Júnior, jugador de la UE Engordany, ha protagonitzat una greu agressió que ha acabat amb la intervenció de tres patrulles de la policia i la detenció d’aquest. L’agressió es va produïr en una jugada a la segona meitat del partit. El matx, disputat aquest diumenge, enfrontava l’UE Engordany amb l’Atlètic Escaldes. El jugador de l’Engordany i Ricky Hurtado, de l’Escaldes, van caure a terra després d’un fort frec a frec en la disputa d’una jugada. Hurtado hauria provocat la caiguda de tots dos arran d’un cop de colze a Júnior, que es va aixecar immediatament i hauria clavat una puntada de cap al peu d’Hurtado. L’acció va provocar un seguit de picabaralles entre altres jugadors dels dos equips que va acabar amb la suspensió del partit mitja hora abans del temps reglamentari. La intervenció de la policia, que es va endur Júnior detingut, va evitar que la tensió anés a més. Un lamentable i inadmissible episodi de violència sobre el terreny de joc.

El comunicat oficial de la Unió Esportiva Engordany. / FACEBOOK UE ENGORDANY

La decisió de la UE Engordany no s'ha fet esperar. Mitjançant un comunicat, ha lamentat els fets ocorreguts, ha expressat que no representen els valors de l'entitat, es posa a disposició del l'AC Escaldes i expulsen del club a l'agressor.

Respecte a l'estat de salut de Ricky Hurtado, el jugador ha passat la nit a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Ha estat donat d'alta aquest matí, un cop tractat el cop cap i valorades les ferides a la cara que va patir degut a l'agressió.

stats