Societat 26/03/2019

Detingut un andorrà a Orense pel robatori d'un mòbil

El noi té tres detencions anterior per altres fets

Ara Andorra
1 min
Una terrassa a Orense. / ARA ANDORRA

OrenseUn andorrà de 19 anys –amb tres detencions anteriors– i un jove d'Orense de 18 –és el seu primer delicte– van ser detinguts per la policia per un robatori amb violència i intimidació comès al carrer, cap a les 7.15 hores del matí del 10 de febrer, segons publica El faro de Vigo.

La víctima va relatar que anava caminant per l'avinguda de Buenos Aires d'Orense quan es va creuar amb dos joves. Sense motiu aparent un d'ells va començar a parlar-li mentre l'altre va començar a donar voltes al seu voltant. Sense entendre què passava va intentar reprendre la marxa sense fer cas. Un dels nois el va agafar i va intentar tirar-lo a terra. Van caure els dos i va començar a rebre cops de peu per part del noi que estava de peu i cops del que era a terra. Quan va aconseguir incorporar-se, va sortir corrents i es va adonar que li faltava el mòbil.

La víctima va ser atesa en un centre de salut. Va donar una descripció que la UDEV de comissaria va utilitzar per investigar i trobar els presumptes autors, finalment detinguts aquest dijous. Van passar a disposició judicial aquest dia i van quedar en llibertat.

stats