Societat 24/02/2019

Un detingut en l'operació Riu contra el tràfic d'estupefaents

La policia té controlats a dos homes que podrien ser clients del resident empresonat

Ara Andorra
1 min
La Policia ha decomissat aproximadament 75 grams de marihuana, 445 euros en efectiu i diversos dispositius mòbils. / POLICIA D'ANDORRA

Andorra la VellaLa policia va detenir el passat dijous a tres quarts de dotze de la nit un home resident de 59 anys a Escaldes-Engordany, com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de productes estupefaents. Amb l'anomenada operació Riu, emmarcada en la lluita contra el tràfic de drogues, el cos va comissar uns 75 grams de marihuana, 445 euros en efectiu i diversos dispositius mòbils. En tant que segueix oberta, no es descarten més detencions.

En la mateixa operació estan controlades dues persones, un home resident de 26 anys i un home resident temporal de 27, que per a la Policia podrien ser possibles clients de la persona detinguda. Així, la detenció de l'home resident ha permès desmantellar un punt de venda d'estupefaents al país i que venia marihuana a Escaldes, el Tarter, Soldeu i el Pas de la Casa. Precisament és a la temporada d'hivern quan el cos reforça els efectius per poder contrarestar l'augment en el tràfic i el consum.

stats