Societat 09/09/2022

Arriba el dia de reprendre la rutina

Pyrénées Andorra et facilita la tornada a l'escola

Redacció
2 min
Motxilles escolars

Podem cridar als quatre vents que avui divendres molts han tornat a la rutina. L'inici del nou curs escolar ha donat el tret de sortida i els més petits de casa ja tornen a estar en el seu hàbitat. Avui és un dia en què les emocions estan a flor de pell. Alguns ploren per separar-se del seu nucli familiar, d'altres mostren la seva alegria per retrobar-se amb els seus amics i d'altres fan cara a resignats recordant aquells dies de vacances que ja han deixat enrere. Ara toca organització, planificació i previsió.

A la planta baixa dels grans magatzems tens disponible tot el material que necessites per omplir la motxilla. Llibretes, estoigs, motxilles, bolígrafs, llapis... tot el que et demanen a l'escola ho trobaràs a Pyrénées Andorra.

Material escolar

Sabies que totes aquestes compres les pots finançar? Pyrénées Andorra t'ho facilita a través d'un programa de finançament dissenyat exprés per això. Si ja disposes d'un compte bancari andorrà i l'App My Pyri o gaudeixes de la My Pyri Pay ja tens molt de guanyat, ja que pots aprofitar-te d'aquest programa que tens disponible fins al 21 de setembre. Només has de sol·licitar la promoció al servei d'Atenció al Client, a la quarta planta de Pyrénées Andorra o bé clicant sobre aquest enllaç. Recorda que pots fer ús d'aquesta promoció en les compres realitzades a Pyrénées Andorra, IO: Electro&Home i Carrefour Epizen sense interessos addicionals i amb un únic pagament de 9,41 € en concepte d'obertura de dossier.

Imatge finançament MyPyri
stats