Societat 12/12/2021

Direct Bus amplia freqüències entre Andorra i Barcelona

La companyia ha afegit nous horaris els divendres i els diumenges

ANA
1 min
Un autobús del Direct Bus a punt de sortir cap a Barcelona.

Andorra la VellaDes d'aquest diumenge, el Direct Bus, que fa el recorregut d'Andorra a Barcelona i a l'aeroport del Prat de Llobregat, augmenta el nombre de freqüències. La companyia ha detectat que hi havia una demanda no coberta pel trajecte de pujada el divendres a la tarda a les 17.30 hores i de baixada el diumenge a la tarda a les 18.15 hores.

A més d'aquests dos nous horaris, a les sortides des d'Andorra de les 6.15, les 11.15, les 15.15 i les 20.15 hores, se n'hi afegeix també una els divendres a les 22.15 hores. I en direcció contrària, als horaris de sortida de l'aeroport de les 6.15, les 11, les 15 i les 20 hores, s'hi afegeix els diumenges una altra a les 23 hores. Cal afegir 45 minuts a tots aquests horaris per a les sortides des de l'estació de Sants.

D'aquesta manera es reforcen els dos dies de més afluència de viatgers, que passen a tenir deu freqüències, cinc en cada sentit. Aquests canvis s'afegeixen a l'ampliació que es va fer al setembre, quan es va passar de quatre a vuit freqüències diàries i suposa que les persones que fan aquest recorregut tinguin moltes més probabilitats de trobar un autobús a l'hora en què els convé viatjar i vegin substancialment reduïts els temps d'espera. Des de la companyia recorden que des de l'inici del desconfinament han implementat totes les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries del Principat i d'Espanya. El detall dels horaris del Direct Bus es pot consultar a www.andorradirectbus.es.

stats