Societat 29/10/2022

Disponible un lloc de treball de fuster

L'edicte es va publicar el dimecres passat al BOPA

ARA Andorra
1 min
Edifici Administratiu de Govern / Ara.ad

Andorra la VellaA través del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra, Govern va publicar un edicte el passat dimecres en el qual ofereix un lloc de treball d'operari de manteniment, perfil fuster, de l'Àrea de Suport i Manteniment d'Edificis Públics, adscrit al Departament de Territori. S'ofereix un sou de 16.421 euros bruts anuals. La data límit de presentació de la sol·licitud és el dia 10 de novembre del 2022. L'hora límit serà la del tancament del Servei de Tràmits d'aquest dia.

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases de la convocatòria i la sol·licitud o els recullin al Servei de Tràmits del Govern. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des del web www.tramits.ad. Si el recullen al Servei de Tràmits, se'ls entregarà en paper o bé en una clau de memòria d'acord amb els preus públics vigents. Si és en paper, se'ls lliurarà l'endemà de la demanda.

Les persones interessades han d'adreçar la sol·licitud al Servei de Tràmits, situat a la planta baixa de l'edifici administratiu del Govern, c/ Prat de la Creu, 62-64, d'Andorra la Vella, precisant el número de referència "140-2022 D Operari manteniment perfil fuster", acompanyada dels documents que s'especifiquen a l'edicte.

stats