Societat 18/09/2022

Disponible una plaça d'administratiu a l'Escola Andorrana d'Escaldes

La data límit de presentació de la sol·licitud és el dia 28 de setembre

ARA Andorra
1 min
Edifici administratiu de Govern

Andorra la VellaA través del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra, Govern va publicar un edicte al BOPA en el qual ofereix una plaça d'administratiu a l'Escola Andorrana d'Escaldes. La data límit de presentació de la sol·licitud és el dia 28 de setembre. L’hora límit serà la del tancament del Servei de Tràmits d’aquest dia.

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases de la convocatòria i la sol·licitud o els recullin al Servei de Tràmits del Govern. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des del web www.tramits.ad. Si es recullen al Servei de Tràmits, s’entregaran en paper o bé en una clau de memòria d’acord amb els preus públics vigents. Si són en paper, es lliuraran l’endemà de la demanda.

Les persones interessades han de lliurar una sol·licitud al Servei de Tràmits, situat a la planta baixa de l’edifici administratiu del Govern, c/ Prat de la Creu, 62-64, d’Andorra la Vella, en què han de precisar la referència “187-2022 Administratiu de centre escolar”, i l’han d’acompanyar dels documents que s'especifiquen a l'edicte.

stats