Societat 03/12/2022

Disponible una plaça d'auxiliar del Servei de Circulació a Ordino

Amb un període de prova de 12 mesos

ARA Andorra
1 min
Façana del Comú d'Ordino.

OrdinoEl comú d'Ordino ha publicat un edicte a través del BOPA (Butlletí Oficial del Principat d'Andorra) en què ofereix una plaça d'auxiliar del Servei de Circulació del comú en qualitat de funcionari, amb un període de prova de 12 mesos.

Els requisits són tenir nacionalitat andorrana o tenir més de tres anys de residència al Principat d'Andorra i acreditar la vigència de l'autorització de residència. També una edat compresa entre els 18 i els 45 anys al venciment de la convocatòria. Pel que fa a la titulació necessària, cal ser Graduat Escolar, Graduat en Segona Ensenyança, Brevet o títol equivalent reconegut pel Ministeri d'Educació del Govern d'Andorra. Altres exigències són el nivell A de llengua catalana, permís de conduir andorrà (categories B1, B2, B2E), un certificat d'antecedents penals sense anotacions o no tenir antecedents penals per delictes dolosos. Finalment, caldrà acreditar la disponibilitat horària mitjançant un escrit de compromís.

Les instàncies per a sol·licitar prendre part en el concurs oposició s'hauran de presentar al Departament de Gestió i Desenvolupament Humà fins al pròxim 15 de desembre a les 16.00 hores, amb més informació al mateix edicte.

stats