Societat 30/10/2022

Disponible una plaça de tècnic de seguretat i salut en el treball

L'edicte va publicar-se el passat dimecres al BOPA

ARA Andorra
1 min
Edifici Administratiu del Govern

Andorra la VellaA través del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), Govern va publicar aquest dimecres un edicte en el qual ofereix un lloc de treball de tècnic de seguretat i salut en el treball amb un sou brut de 30.463 euros anuals. La data límit de presentació de la sol·licitud és el dia 10 de novembre del 2022. L’hora límit serà la del tancament del Servei de Tràmits d’aquest dia.

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases i la sol·licitud de la convocatòria, o els recullin al Servei de Tràmits del Govern. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des del web www.tramits.ad. Si es recull la documentació al Servei de Tràmits, s’entregarà en paper o bé en una clau de memòria d’acord amb els preus públics vigents. Si s’entrega en paper, es lliurarà l’endemà de la demanda.

Les persones interessades han d’adreçar la sol·licitud al Servei de Tràmits, situat a la planta baixa de l’edifici administratiu del Govern, c/ Prat de la Creu, 62-64, d’Andorra la Vella, fer-hi constar el número de referència “190-2022 D Tècnic superior de Seguretat i Salut en el treball” i acompanyar-la dels documents que s'especifiquen a l'edicte.

stats