Societat 11/08/2022

Disponible una plaça de tècnic per al Servei d'Enllumenat a la capital

La missió del lloc de treball consisteix en el manteniment de la xarxa elèctrica de la parròquia i dels edificis comunals

ARA Andorra
1 min
Una imatge d'arxiu del comú d'Andorra la Vella. / ARXIU ANA

Andorra la VellaEl comú d'Andorra la Vella ha publicat a través del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) que ofereix una plaça de tècnic per al Servei d'Enllumenat, adscrita al Departament de Serveis Públics. La missió del lloc de treball consisteix en el manteniment de la xarxa elèctrica de la parròquia i dels edificis comunals, així com efectuar el manteniment preventiu necessari per la seva conservació.

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin les bases de la convocatòria i la sol·licitud a la pàgina web del Comú d’Andorra la Vella o recullin la documentació que s'especifica a l'edicte al Departament de Recursos Humans del Comú d’Andorra la Vella, situat a l’Edifici Administratiu Comunal, al c/ Prat de la Creu, núm. 70-76, i retornar-la a aquest mateix departament, degudament formalitzada i adjuntant-hi tota la documentació que s’especifica en les bases, abans de les 15 hores del dia 26 d’agost del 2022.

stats