Disponibles cinc places d'agent penitenciari

L’objectiu d’aquest edicte és continuar reforçant la plantilla del Cos Penitenciari

El centre penitenciari de la Comella.
ARA Andorra
10/07/2024
1 min

Andorra la VellaEl Consell de Ministres ha donat llum verda aquest dimecres, a proposta de la titular de Justícia i Interior, Ester Molné, a la licitació de cinc places d'agent penitenciari per al Departament d'Institucions Penitenciàries. Del total de places que ara es liciten, quatre són de nova creació i una per jubilació. L'objectiu d'aquest edicte és continuar reforçant la plantilla del Cos Penitenciari.

Les places convocades corresponen al nivell C1 del sistema de classificació del Cos Penitenciari, amb una retribució anual bruta de 26.608,54 euros, distribuïda en tretze pagues. Les persones interessades a poder concórrer a la convocatòria pública han de disposar de la nacionalitat andorrana amb plenitud de drets d'acord amb la legislació vigent, ser major d'edat, disposar del títol de batxillerat o diplomatura equivalent i acreditar el diploma de català en nivell B2 o superior, entre d'altres.

Per presentar-se al procés de selecció cal que les persones aspirants es descarreguin el plec de bases de la convocatòria o el recullin al Servei de Tràmits del Govern. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des dels webs www.tramits.ad i www.etramits.ad. El termini de presentació de candidatures finalitza el 20 de setembre del 2024. L'hora límit serà la del tancament del Servei de Tràmits d'aquest dia. El Departament d'Institucions Penitenciàries facilitarà la informació i els aclariments complementaris.

stats