Societat 30/09/2022

Disponibles dues places d'assessor jurídic vinculades a l'Autoritat Financera Andorrana

Les principals funcions són la realització d’anàlisis, l’elaboració d’informes, resolucions i altres escrits de caràcter jurídic

ARA Andorra
1 min
Pàgina web de l'Autoritat Financera.

Andorra la VellaL'AFA (Autoritat Financera Andorrana) ha publicat un edicte al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) en què anuncia que ofereix dues places d'assessor jurídic. Les principals funcions són la realització d’anàlisis, l’elaboració d’informes, resolucions i altres escrits de caràcter jurídic, en matèries relatives a les competències de l’AFA assignades al Departament Legal i de Cooperació.

Les persones interessades, de manera personal o representades per persona o entitat autoritzada a l’efecte, han d’adreçar una sol·licitud a l’AFA “Selecció de personal - AJ 22”, al carrer Bonaventura Armengol, 10 – edifici Montclar, bloc 2, 4a planta, AD500 Andorra la Vella, o bé per correu electrònic a recursoshumans@afa.ad, especificant com a referència “AJ 22”, acompanyada del currículum vitae i dels documents acreditatius de titulació acadèmica, abans de les 13:00 hores del dia 31 d’octubre de 2022. Per a més informació, consultar l'edicte.

stats