Societat 09/10/2022

Disponibles tres places d’operari de manteniment de l’Àrea de Suport i Manteniment d’Edificis Públics

L'edicte es va publicar el passat dimecres al BOPA

ARA Andorra
1 min
Edifici Administratiu de Govern / Ara.ad

Andorra la VellaA través del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), Govern va publicar un edicte en el qual ofereix tres llocs de treball d'operari de manteniment de l'Àrea de Suport i Manteniment d'Edificis Públics. La data límit de presentació de la sol·licitud és el dia 19 d'octubre. L'hora límit serà la del tancament del Servei de Tràmits d'aquest dia.

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases de la convocatòria i la sol·licitud o els recullin al Servei de Tràmits del Govern. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des de la web www.tramits.ad. Si el recullen al Servei de Tràmits, se'ls entregarà en paper o bé en una clau de memòria d'acord amb els preus públics vigents. Si és en paper, se'ls lliurarà l'endemà de la demanda.

Les persones interessades han d'adreçar la sol·licitud al Servei de Tràmits, situat a la planta baixa de l'edifici administratiu del Govern, c/ Prat de la Creu, 62-64, d'Andorra la Vella, precisant el número de referència "142-2022 C Operari de manteniment", acompanyada dels documents que s'especifiquen a l'edicte.

stats