Societat 20/10/2019

El diumenge es lleva amb l'ambaixada espanyola pintada

Hi ha un detingut de 22 anys, resident, com a autor de l'incident

Carles Alonso
1 min
Estat de l'Ambaixada d'Espanya a primera hora de diumenge.

Andorra la VellaLa nit de dissabte a diumenge, i més concretament a les 3 de la matinada s'ha detingut a un home de 22 anys, amb passaport d'Andorra, com a autor de les pintades a l'ambaixada espanyola a Andorra la Vella. Tot i que els danys són mínims, les pintades i els missatges s'han pogut llegir fins a primera hora del matí quan serveis de neteja de la mateixa ambaixada han deixat impol·luta l'entrada. Un llaç groc, una estelada i dos missatges: 'Spain is a Fascist state' i 'RIP Democracy Justice' s'han pogut llegir també per les xarxes socials, perquè la fotografia de l'incident ha corregut com la pólvora.

A les 12 del migdia, aproximadament, l'entrada de la seu d'Espanya a Andorra ja tornava a tenir la imatge habitual, sense pintades.

Abans del migdia, ja s'han netejat totes les pintades. / C. A.

En aquest sentit, Roser Gordillo, presidenta de l'ANC Andorra ha estat molt clara al dir que "condemno completament els fets i lamento que es facin aquest tipus de bretolades que el que fan és desprestigiar als catalans que reivindiquen pacíficament el que està succeint a Catalunya"

stats