Societat 11/12/2023

Diversió i imaginació al poder

Pyrénées Andorra t'endinsa en un univers encantat on el joc cobra vida

ARA Andorra
2 min
Portada del catàleg de joguines

El Nadal es va acostant i amb ell les nits més esperades pels més petits de la casa. La il·lusió i la màgia que aporta el Nadal fa que els nervis estiguin a flor de pell. I és que tothom espera aquell regal o detall que tant desitja.

A Pyrénées Andorra ja fa uns dies que ho tenen tot preparat perquè petits i grans s'endinsin en un món ple de diversió i imaginació. La secció de joguines del centre comercial disposa de totes les tendències més emocionants i creatives que faran que cada moment de joc sigui inoblidable. També es poden consultar a través del catàleg de joguines que conté una gran selecció de joguines que desperten la creativitat i la destresa.

Per exemple, els jocs de construcció van des dels més clàssics fins als més temàtics. Tots ells permeten als petits arquitectes i constructors donar curs a la seva imaginació mentre creen i exploren. Pyrénées Andorra compta també amb les joguines educatives. Des de dispositius interactius fins a jocs que fomenten el desenvolupament cognitiu, aquestes joguines han estat seleccionades amb cura per inspirar l'aprenentatge mentre els nens se submergeixen al món del coneixement de manera divertida i emocionant.

Ja sigui que estiguis buscant el regal ideal o vulguis explorar les darreres tendències, a Pyrénées Andorra rebràs l'assessorament pertinent perquè cada elecció esdevingui una experiència emocionant.

Enregistra el teu missatge de Nadal

Aquest Nadal, Pyrénées Andorra marca la diferència amb l'embolcall dels seus regals. I és que els grans magatzems ha instal·lat un dues cabines perquè puguis enregistrar el teu missatge de Nadal i donar-li un toc més pèrsonal. Pyrénées Andorra disposarà de dues cabines de gravació per fer l'enregistrament pertinent el qual es podrà visualitzar escanejant el codi QR que portarà enganxat l'embolcall del mateix regal.

Pyrénées Andorra t'ensenya com enregistrar el teu missatge
stats