Societat 18/10/2017

Dos anys més d'Spartan Race al Principat

Andorra Turisme, el comú d'Encamp i l'organització de la cursa internacional d'obstacles renoven l'acord

Ana
1 min
La cursa se celebrarà els dies 16 i 17 de juny a Grau Roig. / ANDORRA TURISME

Andorra la VellaAndorra Turisme, el comú d’Encamp i l'organització de l'Spartan Race han signat un acord de renovació que permetrà assegurar la competició al país durant dos anys més. D'aquesta manera, es constata el compromís perquè aquesta cursa d'obstacles es continuï celebrant al Principat.

En aquest sentit, Andorra Turisme realitzarà una aportació econòmica anual de 90.000 euros mentre que, per la seva part, el comú d’Encamp hi contribuirà amb 60.000 euros a l’any, com ja ha fet en les darreres edicions. En concret, els anys 2016 i 2017 l’aportació d’Andorra Turisme va ser de 50.000 euros que s’agregaven a la ja realitzada pel comú d'Encamp.

L ́Spartan Race és una de les competicions més importants de curses d'obstacles que s'organitzen a nivell internacional i en aquesta passada edició va aconseguir atraure 4.658 inscrits.

La tercera edició tindrà lloc els propers 16 i 17 de juny a Grau Roig (Encamp) a 2.100 metres d ́alçada, unes característiques que converteixen aquest escenari en un dels més exigents del calendari. Per a tots aquells que ja es vulguin començar a preparar de cara a l'edició de l'any que ve, l'organització obrirà el període d'inscripcions aquest mateix dijous.

stats