Societat 22/06/2018

Dos inversors andorrans són a punt d'incorporar-se a Principadel

Si es confirma, s'acabaran de construir les instal·lacions esportives previstes en el projecte de Santa Coloma

B. N.
1 min
Un jugador torna la pilota en un dels partits del Padel Grand Tour disputat al Principadel. / PRINCIPADEL

Andorra la VellaDos inversors andorrans s'incorporaran en els propers dies a Principadel, la societat que promou la construcció del complex de pàdel i tennis de Santa Coloma, segons ha pogut saber l'ARA Andorra. L'entrada dels socis, que està pendent d'alguns serrells, permetrà fer front als deutes que arrossega la societat amb diversos proveïdors arran de l'organització del World Padel Tour i, sobretot, per poder acabar de construir la totalitat d’instal·lacions esportives previstes en el projecte posat en marxa per Miguel Lao el setembre del 2017

El mes passat, coincidint amb la visita del president de la Federació Internacional de Tennis per Europa, el secretari d'Estats d'Esports, Jordi Beal, li va transmetre la possibilitat que les pistes del complex Principadel podrien solucionar la manca d'instal·lacions per entrenar de la Federació Andorrana de Tennis. A més, cal tenir en compte que caldran pistes per als Jocs dels Petits Estats.

El projecte de Principadel contempla sis pistes de tennis i el mateix nombre de pàdel, totes cobertes, així com un edifici central que servirà de club social, restaurant i oficines. També un altre edifici amb l’escola i la zona de tecnificació, perquè la formació de la base i el seguiment dels joves, promocionant l’esport, són part important dels seus objectius. Les instal·lacions també podran acollir altres actes.

stats