Societat 17/09/2019

La 15a edició de la Duatló Casamanya tancarà inscripcions aquest dimecres a la nit

Aquest dimarts hi ha un total de 50 inscrits a la prova que organitza el Club Triatló Serradells i el comú d'Ordino

Ara Andorra
1 min
Moment a l'ascens al Casamanya, de l'edició de l'any passart de l'emblemàtica prova andorrana. / Martin SC Photo.

OrdinoAquest dimecres es tancaran les inscripcions de la 15a edició del Duatló Casamanya, que es portarà a terme el pròxim 21 de setembre per la parròquia d'Ordino. Fins ara, la prova té un total d'una cinquantena d'inscrits, tot i que Andreu Isal, del Club Triatló Serradells, explica que "les inscripcions s'animaran el darrer moment, ja que és una prova clàssica que la gent coneix però que espera a veure què diu la meteo per apuntar-se". L'emblemàtica prova andorrana seguirà organitzada pel Club Triatló Sereradells amb el suport del comú d'Ordino

El Duatló Casamanya, que constarà d'un total de 13,3 quilòmetres, es dividirà en 9,5 quilòmetres i 953 m de desnivell positiu en bici (de la pujada a Ordino al coll d'Ordino) i de 3,8 quilòmetres i 785 m de desnivell positiu, de córrer (del coll d'Ordino a cim del Casamanya).

Els participants tindran un total de dues hores i trenta minuts per fer tota la prova, on cal recordar que la sortida es farà des de la plaça Major d'Ordino i l'alçada màxima que passaran els participants és de 2.740 metres.

Fins aquests dimecres a les 12 de la nit hi ha temps per inscriure's mitjançant el portal runedia i el web del Duatló Casamanya.

stats