Societat 03/12/2018

L’EENSM dedica el calendari solidari als 50 anys de trajectòria

És la primera de les accions commemoratives que es portaran a terme amb motiu d’aquesta efemèride

Ana
1 min
Maria Pilar Díez i Joan Josep Llinàs. / EENSM

Andorra la VellaL’escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM) ha presentat el calendari solidari del 2019 amb la mirada posada en el 50è aniversari de la fundació de l’entitat. El calendari, que ha comptat amb el patrocini de Crèdit Andorrà, és la primera de les accions commemoratives que es portaran a terme amb motiu d’aquesta efemèride. La presentació ha tingut lloc a les instal·∙lacions de l’EENSM, amb la participació de la presidenta de la Junta Rectora, Maria Pilar Díez, i de Joan Josep Llinàs, en representació de Crèdit Andorrà.

Amb un disseny senzill, la proposta gràfica per al 2019 dona tot el protagonisme al naixement de l’entitat, el novembre del 1969, amb una imatge difuminada en blanc i negre corresponent a la seu originària de l’EENSM. La imatge va acompanyada per la sobreimpressió dels dos conceptes a l’entorn dels quals es vol sintetitzar l’acció realitzada durant aquestes cinc dècades: la tasca en favor de la inclusió (#50AnysFentInclusió) i l’esforç constant per generar oportunitats per a les persones amb discapacitat (#50AnysCreantOportunitats).

Un altre dels aspectes que diferencia el calendari del 2019 respecte al d’anys anteriors és el format: un faldó amb un full DIN A4 per a cada un dels mesos de l’any. Aquest any, com a novetat, han estat els usuaris del Servei Ocupacional Xeridell els encarregats de fer el manipulat del producte.

El calendari ja es pot adquirir al preu de 3 euros als punts de venda habituals: l’Espai Solidari del CCA, el corner Xeridell de Roca Ribes, la botiga Carisma d’Andorra la Vella, al Centre cultural la Llacuna i al Servei Ocupacional Xeridell, a les instal·lacions de l’EENSM.

stats