Societat 23/03/2022

ElRubius dona 8.750 euros a GosSoS per ajudar en la gestió de la gossera d'Andorra

El resident va fer una emissió en directe de 9 dies seguits al seu canal de Twitch en la qual va recaptar un gran nombre de donacions

ARA Andorra
1 min
La donació de ElRubius a GosSoS.

Andorra la VellaEl youtuber i streamer ElRubius, Rubén Doblas Gundersen, conegut com el Rubius, ha fet una donació de 8.750 euros a l'associació GosSoS per ajudar a finançar la gestió de la gossera d'Andorra. El donatiu és fruit d'una acció extensible i que consisteix a fer una emissió en directe i deixar-la activa mentre l'audiència mantingui el comptador viu a través de donacions o bé de suscripcions al canal de Twitch

En el cas concret de ElRubius el directe va tenir una durada de nou dies, sobrepassant les 215 hores d'emissió i els 100.000 euros de recaptació. El youtuber va anunciar que destinaria 70.000 euros a refugis d'animals i que restava obert a propostes. Des de l'entitat van contactar-hi i han estat seleccionats com un dels projectes triats per a rebre donació. 

L'entitat destinarà els recursos rebuts a la gestió de la gossera, bàsicament per al finançament de les despeses ordinàries vinculades a l'atenció dels peluts que hi viuen: despeses d'alimentació, veterinàries, però també del personal de l'entitat que atén els animals els 365 dies de l'any. 

Des de l'entitat animalista agraeixen "el generòs gest de ElRubius i la sensibilitat animalista que demostra amb aquest tipus d'accions d'ajuda als gossos abandonats". També destaquen el fet que "una de les protectores d'animals l'ajut sigui d'Andorra, país de residència del Rubius". Finalment, des de GosSOS, donen gràcies a "les persones que han fet possible aquest important ajut, des dels donants fins a les persones que ens han fet d'enllaç amb el Rubius i el seu equip". 

stats