L'embelliment de Príncep Benlloch, més a prop

El comú convoca el concurs per a l'adjudicació de les obres

El comú d’Andorra la Vella ha convocat ja el concurs per adjudicar les obres d’embelliment a l’avinguda Príncep Benlloch. La convocatòria, que surt publicada aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), és un concurs nacional i les empreses interessades hauran de presentar les seves propostes fins a l'11 d’abril, ja que l'obertura de plecs es farà el dia 12.

Cal recordar que en un primer moment s’havia plantejat la possibilitat que aquesta avinguda tingués un sol carril, motiu pel qual entre els mesos de novembre i desembre es va fer una prova pilot. Un cop analitzats els resultats, des de la corporació es va descartar que aquest carrer tingui una sola via de circulació per als vehicles i, per tant, l’opció d’embelliment per la qual s’ha optat és la d’ampliar les voreres, fer una mica més estrets els carrils de circulació dels vehicles (seguint el que es va fer a la part alta de l’avinguda Meritxell) i canviar el mobiliari urbà.

En el pressupost d’aquest any hi ha una partida prevista de 600.000 euros per a aquesta remodelació. Des de la corporació avancen que un cop definit el projecte guanyador es mantindran reunions amb els veïns i propietaris de la zona per informar-los de com es preveuen aquestes treballs.