Societat 27/10/2018

L’empresa BioBo, a l’espera de la certificació de 'Producte d'Andorra'

La marca ha creat nous productes que ha presentat a la Fira d'Andorra la Vella

Ana
2 min
La parada de BioBo a la Fira d'Andorra la Vella. / C. F. (ANA)

Andorra la VellaNou mesos després de l’aprovació del projecte de llei de producció ecològica i dels règims de qualitat dels productes agraris i alimentaris per part del Govern, que va crear la certificació ecològica, la marca BioBo de menjars preparats, de Bio Bio Restauració, compta amb el certificat ecològic d’Andorra i es troba a l’espera d’un avenç per rebre la certificació 'Producte d'Andorra'.

A l’expectativa per veure com es va plasmant aquesta llei, el responsable d’Operacions de Bio Bio Restauració, Daniel Bassas, assegura que l’empresa faria el canvi perquè “la marca Andorra ens ha obert moltes portes a fora”. A més, Bassas apunta que hi han dos factors que defineixen l’empresa: “l'ecològic, que va alineat als nostres valors de sostenibilitat i respecte al medi ambient i els animals, però també l’andorrà, la marca Andorra”.

A banda de tenir presència en diferents supermercats i punts de venda del país, l’empresa s’ha orientat, aquest any, a grans col·lectius com són els hotels i restaurants. Bio Bio Restauració, que ha servit “74 mil menús per temporada” a Vallnord i ofereix “una vintena de plats setmanals a l’Hospital Nostra senyora de Meritxell”, s’està introduint a molts llocs i està aconseguint promocionar la marca Andorra gràcies a l’exportació de menjar tradicional andorrà per a hospitals de referència de Barcelona.

Tot això ho ha dit Bassas aquest dissabte, durant la presentació de la nova línia de productes de BioBo amb motiu de la 40a Fira d’Andorra la Vella. Aquest any, la marca ha seguit amb la mateixa línia que l’any passat de treure productes ecològics sota el segell de productes agrícoles i artesans d’Andorra, però amb noves referències. Per una banda, ha apostat per receptes tradicionals d’Andorra com és la sopa de carbassó però també ha tret plats temàtics i internacionals com 'hummus' o 'noodles'.

stats