Societat 22/08/2019

Encamp acollirà el primer partit de pretemporada del Morabanc Andorra

Hi hauran 460 entrades disponibles que es podran adquirir a partir d'aquest divendres en el web encampada.ad

Carles Alonso
1 min
El Morabanc Andorra en el seu primer dia de pretemporada, en el pavelló de Govern. / C. A.

EncampEncamp acollirà el primer partit de la pretemporada del Morabanc Andorra que es disputarà el pròxim 30 d'agost a les 20.30 contra el Baxi Manresa i que tindrà com a al·licient, guanyar la primera edició del Trofeu Encamp. Aquest enfrontament serà atractiu, per veure dos dels equips de la lliga que aquesta temporada jugaran a Europa. El comú posa a disposició 460 entrades que es podran adquirir a partir d'aquest divendres en el web comuencamp.ad

Cal recordar que segons la planificació enviada, el primer partit del conjunt andorrà s'havia de jugar a Pas de la Casa i que l'acord que han arribat el comú de Jordi Torres i el BC Andorra, a falta de la rubrica, indica jugar-ho en aquesta parròquia.

Pavelló amb el doble de capacitat

El pavelló on es disputarà el partit a Encamp tindrà una capacitat de 460 espectadors, gairebé el doble de les 250 persones que te de capacitat el pavelló de Pas de la Casa. En un principi no es podran col·locar cadires a peu de pista, perquè seria un greu problema a l'hora d'una hipotètica evacuació d'urgència. D'aquesta manera, tots els seguidors del conjunt tricolor que desitgin presenciar el debut, en pretemporada del quadre entrenat per Ibon Navarro s'hauran d'afanyar per retirar les entrades pel web, ja que hi ha una previsió que entre 10 i 15 minuts es puguin esgotar.

stats