Societat 18/11/2020

Encamp crearà una plataforma virtual per visualitzar empreses i comerços de la parròquia

També s’habilitarà un espai de diàleg entre el sector i l’administració

Ana
2 min
Entrada del comú d'Encamp. / ARXIU ANA

EncampEl comú d'Encamp ha tret a concurs la creació d'una plataforma integral per a la reactivació econòmica de la parròquia amb l'objectiu de visualitzar empreses i comerços a internet, a través d'una guia interactiva. A més, es crearà un espai de diàleg permanent entre el sector comercial i empresarial de la parròquia i la mateixa administració i alhora un espai de formació virtual.

El conseller de Turisme i Promoció Econòmica, Nino Marot, ha explicat que aquesta iniciativa que s'emmarca en les accions previstes en el pla director de reactivació econòmica i en el pla de xoc, "pretén incrementar la presència de les empreses de la parròquia a internet especialment, per aquelles que no hi tenen presència actualment". La guia interactiva del comerç farà possible que totes les empreses de la parròquia siguin identificades per sectors i activitat empresarial de forma senzilla i que les seves dades estiguin sempre actualitzades. De fet, es preveu un gestor de continguts on cada usuari o empresa pugui mantenir la informació al dia.

La intenció del comú és que hi hagi un lligam amb les plataformes actuals de cerca d'informació per aconseguir un bon posicionament i alhora que sigui prou flexible per adaptar-se a les necessitats. Per altra banda, aquesta plataforma també incorporarà les formacions virtuals que es promoguin per a empreses i comerços i que es preveu un calendari per al primer semestre del 2021.

Pel que fa a l’espai de debat, ha de permetre que les empreses i comerços puguin plantejar dubtes, propostes i es generi interacció entre el sector comercial i l’administració. Aquesta iniciativa cerca incrementar la relació de les empreses i els comerços amb la tecnologia per millorar el seu posicionament a les xarxes i a internet i incrementar la interacció entre les empreses de la parròquia. Les ofertes s’han de presentar abans de les 10.30 hores, del dia 17 de desembre del 2020.

stats