Societat 11/08/2014

Un ferit en encastar-se amb la furgoneta contra la rotonda de Valira Nova d'Encamp

L'espectacular accident s'ha produït quan la furgoneta s'ha quedat sense frens i s'ha encastat contra la cabina de Funicamp situada al mig de la rotonda

Marta Tort
1 min
Vehicle encastat a la cabina / M.T.

EncampEl conductor d'una furgoneta tipus Camper que circulava en direcció a Escaldes-Engordany des d'Encamp s'ha quedat sense frens i s'ha encastat contra la cabina de Funicamp promocional situada a la rotonda de Valira Nova d'Encamp, a l'alçada de l'antic càmping Europa. L'home, un turista francès de 47 anys i únic ocupant del vehicle, ha resultat ferit –aparentment no ha patit lesions greus– i ha estat traslladat a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Des del centre hospitalari han informat que ha patit contusions i que podria ser donat d'alta en breu. L'aparatós accident ha tingut lloc aquest dilluns al matí poc abans de les 10 hores.

Segons han informat els Bombers, com que el vehicle ha quedat "literalment dins de la cabina de mostra", tant la cabina com la furgoneta estaven molt inestables, fet que ha dificultat el rescat. Després d'estabilitzar la zona, han pogut treure el conductor atrapat fent una obertura pel sostre. Segons les mateixes fonts, l'home estava conscient, orientat i aparentment no patia lesions de molta importància, tot i l'aparatositat dels fets.

La mateixa víctima ha informat els equips de salvament que, després de l'important tram en baixada que desemboca en la rotonda, ha volgut frenar però el vehicle no li ha respost. L'accident no ha afectat cap altre vehicle i s'ha donat pas alternatiu al trànsit mentre es retirava el vehicle i la cabina malmesa.

stats