Societat 02/04/2019

Ensisa començarà a construir el nou l'Abarset el proper hivern

L'obligatorietat d'haver de marxar dels terrenys actuals s'aprofitarà per fer un local més gran i amb més aparcament i s'ubicarà a prop de l'actual

Clara Garnica
1 min
Vista global de L'Abarset amb les grues al fons que indiquen que ja s'estan construint els nous pisos de luxe. / A. H.

Andorra la VellaL'Abarset dirà adeu la temporada vinent, tal com avançava l'ARA Andorra aquest dilluns, però no serà un adeu per sempre. Ensisa és conscient que té un producte d'èxit que mobilitza moltes persones en el marc de l'après-ski, i no té la intenció de deixar-ho perdre. Segons han informat, i després de la sorpresa que va suposar que la propietat dels terrenys els anunciés que rescindia el contracte de lloguer per poder construir-hi pisos de luxe (i donar continuïtat a una promoció que s'està fent a tocar), s'han agafat aquesta situació com una oportunitat per ampliar el negoci. La societat està treballant per trobar un nou emplaçament per a la 'segona part' de l'Abarset, i l'objectiu és que s'ubiqui a prop de l'actual, a tocar del telecabina del Tarter. Tot i que encara està per confirmar. La construcció s'iniciarà el proper hivern.

Ensisa, que és qui explota el local d'après-ski, no vol treure l'Abarset del Tarter ja que ja ha consolidat un públic fidel al llarg dels seus prop de vuit anys de vida. A la vegada, exposen, les instal·lacions actuals ja havien tocat sostre pel que fa a capacitat d'absorbir clients. Per aquest motiu, estan projectant una nova instal·lació que sigui més gran, més accessible, amb una cuina més gran i també amb més capacitat d'aparcament, han informat.

L'Abarset actual tancarà d'aquí prop d'un any i la següent temporada, la 2020-2021, Grandvalira ja obrirà el nou. Queda pendent saber què passarà l'estiu vinent, el del 2020, perquè no està clar si s'arribarà a temps de tenir enllestit el nou local.

stats