Societat 01/05/2023

Entra a la presó d'El Catllar l'autor de l'atropellament mortal a Marc Pimienta

L'arrestat només ha contestat a les preguntes del seu advocat i l'imputen homicidi per imprudència, omissió del deure de socors i positiu en alcoholèmia

ARA Andorra
1 min
El conductor que va atropellar mortalment a Marc Pimienta ingressa a la presó d’El Catllar acusat de tres delictes.

Andorra la VellaEl Jutjat d'Instrucció número 1 de Falset ha rebut aquest dilluns a l'acusat de l'atropellament mortal a Marc Pimienta ocorregut dissabte en el terme de Cornudella del Montsant. El jutge ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per al conductor de 51 anys, que en el moment de l'atropellament anava embriac i mai ha tingut permís de conduir.

Segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJCat), l'acusat, de 51 anys i amb nombrosos antecedents, només ha contestat a les preguntes del seu advocat. El jutge ha dictat l'acte de presó i en el mateix s'acusa l'imputat de ser el presumpte autor de tres delictes: homicidi per imprudència, omissió del deure de socors i conducció sota els efectes de l'alcohol.

El conductor que ha ingressat aquesta tarda en la presó de Mas d’Enric (El Catllar) va impactar amb el ciclista a primera hora de la tarda del dissabte 29 d'abril en el quilòmetre 44,4 de la C-242. Les ferides que va ocasionar a Marc Pimienta van ser irreversibles.

stats