Societat 21/09/2022

Enzyme porta la detecció precoç del càncer de còlon

Compta amb la col·laboració de Roche Diagnostics i l'Hospital Clínic de Barcelona

ANA
1 min
Una mostra de la solució per agilitzar el diagnòstic precoç de càncer de còlon.

Andorra la VellaEnzyme, empresa de la qual Grup Pyrénées n'és soci de referència, ha fet un pas més en l'entorn de les solucions de tecnologia d'intel·ligència artificial i ha presentat una solució per agilitzar el diagnòstic precoç de càncer de còlon. Per assolir l'èxit de l'acció, Enzyme compta amb la col·laboració de Roche Diagnostics i l'Hospital Clínic de Barcelona.

Només a l'Estat Espanyol es calcula que el 2022 acabarà amb 43.000 nous casos de càncer de còlon, considerat un dels de major incidència a nivell mundial juntament amb els de pulmó, pròstata i de mama, segons l'Observatori Global del Càncer. D'aquí que jugui un paper important el diagnòstic precoç que ajudarà que la incidència de mortalitat d'aquesta patologia pugui anar a la baixa. Gràcies a la solució que presenta Enzyme, s'obté de manera fiable, segura i precisa un diagnòstic precoç en fases incipients de la malaltia que ajudarà a disminuir els efectes que la mateixa pugui tenir sobre el pacient.

Alhora, la solució presentada per Enzyme amb col·laboració de Roche Diagnostics i l'Hospital Clínic de Barcelona estarà present en zones rurals o allunyades de les grans ciutats o hospitals facilitant, així, la vida de les persones que hi viuen.

Aquest projecte suposa la segona col·laboració d'Enzyme amb l'Hospital Clínic de Barcelona, un dels hospitals líders a Espanya, amb el qual la companyia, dins del marc de les iniciatives innovadores d'Enzyme Factory, inclou el desenvolupament de Komombo, una plataforma que ajuda a accelerar el diagnòstic de malalties a través d'algorismes d'intel·ligència artificial.

stats