Societat 30/05/2023

Epizen es converteix en una petita fàbrica de galetes

El centre comercial convida als més petits de casa a explorar el seu costat més dolç

ARA Andorra
1 min
El taller es durà a terme a la fleca de Carrefour Epizen

Avui és el darrer dia que els més petits tenen festa de l'escola. Demà torna la rutina, però també es posa en marxa el compte enrere perquè acabi el curs escolar. Si si, quatre setmanes (sense comptar aquesta) i el curs 2022-23 estarà liquidat. Però sense voler fugir d'estudi i tornant al tema que ens ocupa, demà els nanos tornen a les aules i Epizen els ha volgut preparar una activitat de tarda que ben segur agrada tant a petits com a grans.

A partir de les 17:30 hores d'aquest dimecres 31 de maig, la fleca de Carrefour Epizen es converteix en un petit obrador perquè els petits de casa aprenguin o desenvolupin la seva vessant pastissera fent tota mena de galetes. Durant una hora, aproximadament, els nens i nenes rebran les instruccions d'un professional perquè tornin a casa amb unes bones postres. El taller està pensat per un màxim de 20-25 nens i les inscripcions es poden fer clicant aquí.

I que poden fer els pares mentre els seus fills estan elaborant galetes? Doncs ben senzill, tenen l'oportunitat d'anar a la secció de joguines per aprofitar-se del 20% de descompte que els ofereix Carrefour Epizen. Sense dubte una bona opció per sorprendre els més petits quan surtin del taller de galetes. I és que un bon pastisser ha de rebre la seva recompensa!!!!!!!!

stats