Societat 13/03/2022

Equipaments especials per accedir a Arcalís i Pal

Les precipitacions que assetgen el Principat aquest diumenge afecten la meitat nord del país i estan deixant neu entre els 1.500 i els 1.600 metres

ANA
1 min
Equipaments especials per accedir a Arcalís i Pal.

El departament de Mobilitat alerta que s'ha activat la fase groga a la CG3 d'accés a Arcalís i a la CG4 per entrar a Pal. Per tant, cal dur els equipaments especials, sigui rodes de contacte o cadenes, per a circular per aquests trams.

Per la seva banda, el Servei Meteorològic informa que les precipitacions que assetgen el Principat aquest diumenge afecten la meitat nord del país i estan deixant neu entre els 1.500 i els 1.600 metres, tot i que puntualment la cota pot baixar fins als 1.400 metres.

Malgrat el temps, s'espera que a darreres hores de la tarda i vespre s'obrin clarianes. Les temperatures màximes arribaran als 14 graus a Andorra la Vella, fins a 9 a 1.500 metres i a -1 al Pas de la Casa.

De cara a aquest dilluns 14 de març, Dia de la Constitució, les precipitacions tornaran a fer acte de presència, tot i que seran intermitents. La cota de neu pujarà fins als 1.800 metres al matí i als 2.100 de cara a la tarda. El vent de component sud arribarà amb ràfegues de fins a 50 quilòmetres per hora als fons de vall.

stats