Societat 20/03/2022

Escaldes commemora el Dia Mundial de l'Aigua amb la projecció del documental 'Plastificats'

La visualització es durà a terme a la Sala Prat del Roure el 22 de març

ANA
1 min
L'acte per commemorar el Dia Mundial de l'Aigua organitzat pel comú d'Escaldes-Engordany.

Escaldes-EngordanyEl comú d'Escaldes-Engordany commemora el Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el 22 de març, amb la projecció del documental 'Plastificats' que té com a objectiu la creació de consciència sobre la importància d'aquest recurs vital, del seu veritable valor i de com podem protegir-lo.

D'aquesta manera, exposen que el gran consum de plàstics està molt present en la nostra vida diària i asseveren que l'increment del producte i el mal reciclatge del mateix ha generat la presència de microplàstics dins de la cadena alimentària, els quals tenen conseqüències greus per a la nostra salut.

Així doncs, des del departament de Medi Ambient, han posat en marxa la projecció del documental 'Plastificats' que aborda la problemàtica del tractament d'aquests residus, la contaminació del mar o els efectes dels microplàstics per a la salut. Aquesta acció anirà acompanyada d'una xerrada relacionada amb l'audiovisual amb informació complementària sobre l'aigua i els plàstics que es generen.

L'activitat tindrà lloc dimarts 22 de març a les 19 hores a la Sala del Prat del Roure. L'entrada és gratuïta i no cal reserva prèvia.

stats