Societat 30/04/2023

Escaldes-Engordany exhibirà una mostra expositiva sobre Frida Kahlo a l'avinguda Carlemany

Inclou un conjunt de deu escultures de grans dimensions de l'artista mexicana

ANA
1 min
La darrera de les propostes que es van fer al carrer, 'Cracking Art'.

Escaldes-EngordanyEl comú d'Escaldes-Engordany exhibirà una mostra expositiva entorn de Frida Kahlo de l'1 de juliol al 30 de setembre a l'avinguda Carlemany. L'exposició inclou un conjunt de deu escultures de grans dimensions de l'artista mexicana que estaran repartides al llarg de la zona comercial i en direcció al centre històric de la parròquia.

Les figures han estat creades expressament per aquesta mostra i són d'alta qualitat, fetes amb resina de polièster, un material molt resistent. Quant al disseny, algunes són més realistes i altres s'han elaborat amb colors plans. Tenen una alçada de gairebé dos metres (180 centímetres) i una amplada i profunditat d'un metre.

A banda de les figures, també s'inclou una mostra formada per cinc suports expositius amb informació de la vida i obra de Frida Kahlo, i amb imatges de grans dimensions de les seves obres més representatives. En aquest cas, el contingut es distribuirà en cinc mòduls, formats per una estructura amb dos plafons.

L'objectiu del comú d'Escaldes-Engordany és apropar l'art a tothom, tenint en compte que la seva ubicació, al carrer, permetrà que els vianants coneguin l'artista. A més, l'exposició crearà un passeig cap a la part alta, conduint els espectadors cap al centre històric de la parròquia i a infraestructures culturals com el Centre d'Art d'Escaldes-Engordany (CAEE) i el Museu Thyssen. La corporació va aprovar la contractació directa de l'exposició el passat 18 d'abril en la sessió de junta de govern a l'empresa Reunió de Papaia per un import de 30.828 euros.

stats