Societat 14/02/2019

Escenes d'amor i relacions personals de la mà de deu actors

Els assistents al taller de teatre de L'espai de la Fundació Crèdit Andorrà mostren al públic el resultat del treball fet des de l'octubre

M. F.
2 min
Un moment de l'obra 'Escenes Valent(in)es'. / M. F. (ANA)

Escaldes-EngordanyLes persones que assisteixen al taller de teatre de L’espai de la Fundació Crèdit Andorrà han mostrat aquest dijous al públic el resultat del treball que han fet fins ara en el marc d’aquesta activitat. Han representat ‘Escenes Valent(in)es’, escenes de diferents autors que parlen de l’amor però també de les relacions entre persones.

Deu actors han pujat dalt l’escenari de la sala d’actes del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany per oferir al públic les diferents escenes, en format de diàleg o monòleg. El director del taller i del grup de teatre, Joan Hernández, ha destacat que aquesta volia ser una presentació del resultat del treball que es porta a terme al taller des del mes d’octubre i que més endavant pot donar lloc a una altra representació. “Treballem al dia a dia, sense un objectiu a assolir”, ha destacat el director, afegint que es va pensar que quan ja hi hagués un resultat es podia oferir al públic. Quan van veure que l’obra es podia presentar el 14 de febrer, el dia dels enamorats, van pensar en oferir alguna cosa relacionada amb l’amor i el resultat ha estat ‘Escenes Valent(in)es’, que ha provocat una gran expectativa, tal com demostra el fet que prop d’un centenar de persones hagin assistit a veure l’obra.

Hernández ha destacat que per als actors és un “esforç” haver-se d’aprendre el text ja que no hi ha apuntador i el que ell vol és que defensin l’escena entenent el que hi passa. Quant a què diferencia dirigir gent gran d’altres actors, Hernández ha manifestat que amb els anys es recuperen “sensacions de la infància” però també sorgeixen les vergonyes i les inseguretats.

stats