Els escolars lauredians aprenen ciència al carrer amb els estudiants de l’UdA

Ho han fet a través de diversos tallers i aplicant la metodologia de ciència per indagació

Els infants duent a terme les activitats a la plaça de la Germandat.
ANA
01/06/2022
1 min

Sant Julià de LòriaEls estudiants de segon curs del bàtxelor en Ciències de l'educació de la Universitat d'Andorra (UdA) han organitzat aquest dimecres la jornada 'Ciència al carrer', dirigida a més d'un centenar d'escolars de Sant Julià de Lòria.

L'activitat, que ha tingut lloc a la plaça de la Germandat, ha permès als estudiants de l'UdA apropar la ciència a alumnes d'entre 8 i 11 anys de les escoles andorrana i francesa de la parròquia, com a culminació del repte del mòdul Ensenyança i aprenentatge de les ciències experimentals II. Ho han fet a través de diversos tallers i aplicant la metodologia de ciència per indagació, mitjançant la qual els infants han pogut aprendre diferents conceptes a través de la manipulació i l'experimentació.

Els futurs mestres han preparat tallers sobre química, canvi climàtic, roques i minerals, alimentació i sobre el sistema solar, i en algunes de les activitats han fet servir la robòtica com a eina d'aprenentatge. Per torns, al llarg del matí, uns 120 alumnes han gaudit de l'experiència amb els estudiants de Ciències de l'educació.

stats