Societat 01/06/2022

Els escolars lauredians aprenen ciència al carrer amb els estudiants de l’UdA

Ho han fet a través de diversos tallers i aplicant la metodologia de ciència per indagació

ANA
1 min
Els infants duent a terme les activitats a la plaça de la Germandat.

Sant Julià de LòriaEls estudiants de segon curs del bàtxelor en Ciències de l'educació de la Universitat d'Andorra (UdA) han organitzat aquest dimecres la jornada 'Ciència al carrer', dirigida a més d'un centenar d'escolars de Sant Julià de Lòria.

L'activitat, que ha tingut lloc a la plaça de la Germandat, ha permès als estudiants de l'UdA apropar la ciència a alumnes d'entre 8 i 11 anys de les escoles andorrana i francesa de la parròquia, com a culminació del repte del mòdul Ensenyança i aprenentatge de les ciències experimentals II. Ho han fet a través de diversos tallers i aplicant la metodologia de ciència per indagació, mitjançant la qual els infants han pogut aprendre diferents conceptes a través de la manipulació i l'experimentació.

Els futurs mestres han preparat tallers sobre química, canvi climàtic, roques i minerals, alimentació i sobre el sistema solar, i en algunes de les activitats han fet servir la robòtica com a eina d'aprenentatge. Per torns, al llarg del matí, uns 120 alumnes han gaudit de l'experiència amb els estudiants de Ciències de l'educació.

stats