Societat 22/10/2021

Esgotades les samarretes per la caminada contra el càncer

S'han recaptat 9.051 euros, una xifra rècord

ANA
2 min
Les samarretes el dia de la presentació de la cursa.

Andorra la VellaLes 1.124 samarretes de la caminada contra el càncer 2021, que se celebrarà diumenge, s’han esgotat aquest divendres al migdia i s'han recaptat 9.051euros, xifra rècord i que supera i de llarg els 7.929,82 euros del 2019. D'aquí a diumenge, a les persones que acudeixin al servei d’atenció al client, a la quarta planta dels Grans Magatzems Pyrénées, demanant la samarreta se’ls oferirà comprar la polsera solidària, que costa 9 euros, o bé fer una aportació voluntària i assistir igualment, si ho desitgen, a la caminada, preferiblement amb una peça de roba de color verd.

A més, la Fundació Privada Jacqueline Pradère farà com sempre una aportació de 700 euros, que caldrà sumar al còmput total. Enguany s'han fabricat 1.300 samarretes. Les 176 restants són les que s'han donat als serveis de circulació d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, la Creu Roja Andorrana, el voluntariat del Govern i els col·laboradors i la mateixa organització.

Tant l'Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca) com Pyrénées Andorra i la Fundació Jacqueline Pradère, les entitats organitzadores, tenien la intuïció, que enguany, després d'un any i mig de restriccions a la possibilitat de reunió, la gent tindria moltes ganes de retrobar-se i veure's les cares, però l'interès per assistir a la caminada i donar suport a les víctimes del càncer ha superat les seves expectatives.

Malgrat això, els organitzadors recorden que la Covid-19 continua suposant un risc i que caldrà dur la mascareta posada durant tot el recorregut. Per facilitar-ho, en aquesta ocasió s’ha lliurat una mascareta de color verd festuc amb cada samarreta. Cal recordar que la caminada arrencarà a les 11 del matí a l'aparcament del carrer Roc dels Escolls i repetirà el recorregut habitual per carrers d'Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany.

stats